Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe domper voor Rogier: honden weg

Nieuws

15 apr 2022, 18:49

Rogier Smit heeft een nieuwe zware tegenslag te verwerken gekregen. De tv-ster moet door zijn tijd in de lappenmand zijn honden voorlopig missen...

Sinds een valpartij waarbij hij zijn knie brak zit Rogier in de ziekenboeg. "Inmiddels ben ik geopereerd in het Medisch Centrum in Leeuwarden en de komende tijd moet ik uiteraard gaan revalideren", zegt hij hierover tegen Party.

In deze lastige periode is het onmogelijk voor Rogier om goed te zorgen voor zijn honden Brownie en Muffin. Zij zijn daarom tijdelijk weg uit zijn huis en worden goed verzorgd door Lia. Rogier mist ze enorm en hoopt ze snel terug te hebben.

"Ik heb geen idee hoelang het gaat duren, maar zelf schat ik zo’n zes weken", vervolgt hij tegen het weekblad. "Ik ga er hard mee aan de slag, want dan kan ik tenminste mijn honden weer in mijn armen sluiten. Ik mis ze zo erg!”

40 dagen zonder...

Dit is niet het enige wat Rogier vreselijk vindt aan zijn gebroken knie. Hij vindt het ook ontzettend lastig om niet aan geslachtsgemeenschap te doen in deze zware tijd.

Hij heeft een TikTok-account gemaakt, RogiersMansion, waarop een aantal krankzinnige video's te zien zijn. Rogier vertelt hierin dat hij zin heeft om de liefde te bedrijven. "Ik glijd bijna van die bank af. Kijk mensen, ik heb natuurlijk geen vriend op het ogenblik."

"Ik weet gewoon niet wat het is", zegt hij. "Echt niet. Oh mijn god. Ik denk gewoon twintig uur per dag aan seks. 20 uur", zegt hij, terwijl hij zijn zonnebril omlaag duwt voor een dramatisch effect.

"20 uur! En vier uur neem ik rust", sluit Rogier zijn statement af. Je ziet de video bovenaan de pagina.

Date met Frank

Eerder deze maand zou Rogier nog op date gaan met Frank. De twee exen zouden voor het programma Eating With My Ex: Going Dutch van Discovery+ samen gaan dineren.

Frank en Rogier gaan op date
1:04
Frank en Rogier gaan op date

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.