Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe fase voor Martien en Erica Meiland: 'Steeds meer kleinkinderen'

Nieuws

13 sep 2022, 08:36

Erica en Martien Meiland vertoeven al een tijdje in hun nieuwe villa. In de nieuwste aflevering van Chateau Meiland is te zien dat het gezin weer flink in de weer is met alle meubelen. Deze aflevering staat dan ook in het teken van de verhuizing. Hoewel het niet de eerste keer is dat de twee verhuizen, komt er deze keer een ander gevoel bij kijken...

"Vannacht het laatste nachtje hier, dus ik werd vanmorgen wakker hier en dacht oh, ja dit was het dan.", begint Erica haar verhaal. "We gaan nu wel echte de laatste fase in, heb ik het gevoel", laat ze vervolgens weten. "Dan zitten we daar in het nieuwe huis als een soort opa en oma en komen er steeds meer kleinkinderen bij."

Erica ziet het al helemaal voor zich... "Ik zie de kleinkinderen al helemaal huppelen in de tuin, en wij zitten er dan relaxed bij." Vervolgens bedenkt ze zich dat ze waarschijnlijk helemaal geen tijd heeft om te 'relaxen'.

De twee zouden het liefst nooit meer verhuizen, maar wie weet... Volgens Martien is het huis niet helemaal geschikt voor de oude dag. "Ik zou niet met een rollator door het huis kunnen lopen, want er zijn allemaal opstapjes."

Bekijk de video bovenaan de pagina voor meer over de verhuizing van Erica en Martien.

Naast de verhuizing, zal het nieuwe seizoen ook in het teken staan van Maxime haar bruiloft. De dochter van Erica en Martien is eind juli in het huwelijksbootje gestapt met haar Leroy. Een kleine sneak peek van de bruiloft is alvast te zien in onderstaande video's.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.