Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe huis Meilandjes trekt massa's dagjesmensen aan

Nieuws

18 apr 2021, 09:22

Ze wonen er nog niet eens, maar de villa van Martien en Erica Meiland trekt nu al massa's dagjesmensen aan naar Noordwijk. Er is zelfs sprake van filevorming in de doodlopende straat waar de woning is gevestigd...

In bovenstaande video spreekt Shownieuws met Montana Meiland over de drukte rondom het huis. "Mensen gaan nu al selfies maken met het huis terwijl ze er nog niet eens wonen!" Ze gaat verder: "Het is heel bizar, ik heb mensen in de winkel en die vragen waar ze wonen, die willen er dan langsrijden. Nou, ik zeg natuurlijk niks".

Ondanks de toenemende drukte is Montana hartstikke blij dat haar familie straks weer dicht bij elkaar woont: "Ik vind het hartstikke leuk. Maxime is natuurlijk al over. Dichterbij elkaar is toch gezelliger!"

In bovenstaande video spreekt Shownieuws ook met buurtbewoners en dagjesmensen over het nieuwe huis van Erica en Martien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.