Terug

Volg Shownieuws

Ook deze BN'ers doen mee Expeditie Robinson

Nieuws

29 aug 2021, 22:24

Naast de achttien nieuwe expeditieleden zijn er ook acht oud-deelnemers te zien in de nieuwe reeks Expeditie Robinson. Dat bleek zondag tijdens de eerste aflevering van het programma. Het gaat om Wietze de Jager, Loek Peters, Anouk Maas, Saar Koningsberger, Do, Loiza Lamers, Jay-Jay Boske en Rob Geus.

Zonder medeweten van de achttien expeditieleden zijn de oud-deelnemers hun eigen expeditie begonnen. Zij krijgen volgens RTL een tweede kans om de finale te halen. Dit seizoen van Expeditie Robinson speelt zich af in Kroatië.

De oud-deelnemers weten dat er verderop nóg een expeditie plaatsvindt, maar weten niet wie de andere deelnemers zijn, met hoeveel zij zijn en wanneer ze met hen samenkomen. Elke donderdag is de strijd van deze oud-expeditieleden te zien bij RTL 4, terwijl de afleveringen elke zondag in het teken blijven staan van de andere expeditie met achttien deelnemers.

Hoe en wanneer deze twee expedities samenkomen, wordt vanzelf duidelijk, belooft RTL.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.