Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe klus voor Renze Klamer na ontslag bij De Vooravond

Nieuws

1 sep 2021, 11:11

Renze Klamer gaat tijdelijk als presentator bij het AVROTROS-radioprogramma EenVandaag aan de slag. Hij blijft echter gewoon onder contract bij BNNVARA, zo laat hij weten op Twitter.

"Even een update: vanuit EenVandaag kwam de vraag of ik tijdelijk op NPO Radio 1 één van de presentatoren wil overnemen in verband met persoonlijke omstandigheden. Vanuit collegialiteit en mijn liefde voor NPO Radio 1 doe ik dat natuurlijk graag", schrijft Klamer, die de stap "netjes" heeft afgestemd met zijn huidige werkgever BNNVARA.

In juni werd bekend dat Klamer en zijn collega Fidan Ekiz per direct moesten stoppen met hun talkshow De Vooravond. BNNVARA vond, in overleg met de NPO, dat het programma niet goed aansloeg en op de schop moest. Dit tot grote onvrede van Klamer en Ekiz, omdat zij naar eigen zeggen veel te laat werden geïnformeerd over dit besluit.

"Over veel andere dingen heb ik natuurlijk ook gedachten, maar: voor alles is een tijd", sluit Klamer zijn bericht af.

Zo'n 560.000 mensen keken maandagavond naar de eerste uitzending van de talkshow Khalid & Sophie op NPO 1, de opvolger van De Vooravond. Albert Verlinde gaf in Shownieuws zijn ongezouten mening en dat is in de video bovenaan de pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.