Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe liefde voor Bridget Maasland?

Nieuwe liefde voor Bridget Maasland?

Nieuws

14 mei 2021, 17:15

Bridget Maasland is weer aan het daten. In haar eigen podcast zegt ze het erg naar haar zin te hebben met de nieuwe vlam...

In Bridget & Friends praat ze met haar RTL Boulevard-collega's Clarice Stenger en Justine Marcella. Zij merken dat Bridget straalt en denken wel te weten waarom. Bridget geeft vervolgens toe: "Ik had een heel leuke date."

Justine wil meer weten en zegt: "Wel meer dan een leuke date als ik zo naar je kijk." Waar ze hiervoor datete met een Duitse man, gaat ze nu voor een Nederlander. "Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten."

Het is niet, net als haar ex André Hazes, een bekende Nederlander. "Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien." In dezelfde podcast vertelt Bridget ook over haar cosmetische ingrepen.

Bridget was onlangs nog te gast in onze online serie Op de gevoelige plaat. Het mooie, openhartige gesprek met William Rutten is hieronder te zien.

Bridget Maasland op de gevoelige plaat
14:04
Bridget Maasland op de gevoelige plaat

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.