Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe liefde voor MAFS-Chantal?

Nieuwe liefde voor MAFS-Chantal?

Nieuws

6 apr 2021, 08:47

Chantal uit MAFS maakt eind vorig jaar bekend verliefd te zijn. Helaas wist de prille liefde geen stand te houden, want in januari liet zij in de Shownieuws Podcast weten dat het vlammetje alweer gedoofd was. Dit weekend is zij samen gespot met een andere MAFS-deelnemer en volgers lijken het zeker te weten: er hangt liefde in de lucht!

Zo plaatst zij onderstaande foto op Instagram. Samen met Aron, hij deed mee aan het afgelopen seizoen van het programma, is zij innig op de foto gezet. Ze schrijft bij het kiekje: "Was een heerlijke wandeling, Aron!"

Chantal kan rekenen op veel reacties, zo zien veel volgers het wel zitten tussen de twee. Zo luiden de reacties: "Jullie zijn leuk samen!", "Er hangt liefde in de lucht" en "Wat een leuk plaatje..." Ook Aron reageert onder het vrolijke plaatje, hij plaatst een emoij met hartjesogen.

In aflevering #4 van de Shownieuws Podcast spraken we ook al met Chantal over haar liefdesleven. Het is hieronder te beluisteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.