Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe liefde voor Mezdi

Nieuws

21 feb 2019, 21:46

De veelbesproken Temptation Island-deelnemer Mezdi lijkt eindelijk de liefde te hebben gevonden. De notoire vreemdganger - zo gaf hij zelf nogmaals toe - vertelt in Temptation Talk aan Olcay Gulsen dat hij serieus met iemand aan het daten is...

Op de vraag of hij nu op iemand verliefd is, zegt hij: 'Ik ben ergens wel, ergens niet verliefd.' Het is volgens Mezdi niet iemand die bekend is en zo'n 'girl on the low' is precies wat hij op dit moment ook echt nodig heeft. Hij denkt niet dat hij ooit nog bij zijn ex-vriendin Danielle terugkomt, omdat hij haar waarschijnlijk weer tekort zou doen.

In de uitzending was te zien dat Mezdi nog steeds worstelt met zijn lichaam na het heftige ongeluk dat hij had. De realityster botste met zijn motor tegen een auto, waarna hij in een lange revalidatieperiode terecht is gekomen... (zie video)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.