Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe liefde voor Robin Martens

Nieuws

16 mrt 2020, 12:42

Robin Martens is weer tot over haar oren verliefd. De actrice deelt voor het eerst een intiem kiekje met haar nieuwe vlam Benjamin...

Het is een bijzondere dag voor het stel, want niet alleen maken de twee bekend dat ze een setje zijn, ook zijn ze op dezelfde dag jarig. De twee hebben hun relatie de afgelopen maanden met veel moeite stil kunnen houden, maar schreeuwen nu van de daken dat ze 'mega' verliefd zijn. "Wij zijn jarig. My love we zijn al bijna 6 maanden samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen... Maar vandaag is onze speciale dag, 16 maart! De dag dat we allebei “toevallig” jarig zijn!!!! Gefeliciteerd schat! Ik hou van jou! Ik ben mega verliefd op jou! En ik kan niet wachten om nog meer moois te beleven en te creëren samen :) Ik ben trots op jou en hoe je in het leven staat. Mijn lieve knappe blije ei", schrijft een verliefde Robin op haar social media.

De afgelopen periode was een loodzware tijd voor de actrice en haar nieuwe liefde Benjamin was haar rots in de branding. Ze bedankt hem daarom uitgebreid: "Je hebt me veel geholpen door deze periode heen en ik ben je daar echt dankbaar voor! ‘Zonder jou’ was ik anders nog niet waar ik nu ben!", plaatst ze onder een romantisch kiekje van hen samen.

De actrice kwam eind september in opspraak, nadat de politie in een persbericht meldde dat een 27-jarige vrouw uit Castricum een agent zou hebben beetgepakt en hem meerdere malen in het zou gezicht zou hebben geslagen. Zij zou onder invloed van alcohol hebben verkeerd. De politie heeft haar identiteit niet bekendgemaakt, maar volgens diverse media werd al snel duidelijk dat het Robin Martens betrof. Hierboven zijn de heftige beelden nogmaals te zien.

Hiervoor was Robin twee jaar lang samen met Kenzo Alvares. De twee besloten in april 2017 definitief een punt achter hun relatie te zetten, maar gingen wel als vrienden uit elkaar. Al een paar maanden voor hun break-up was er onduidelijkheid over de status van hun relatie na een cryptische tekst op Instagram.

https://www.instagram.com/p/B9ytmvIJHJW/

https://www.instagram.com/p/B9ytrKPJ4Fy/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.