Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe muziekcompetitie Ministars vanavond van start bij SBS6

Nieuws

6 jan 2023, 15:55

Vanavond om 20:30 uur gaat op SBS6 het nieuwe programma Ministars van start. In bovenstaande video is alvast een voorproefje te zien.

In de nieuwe muziekcompetitie Ministars gaat de droom van jonge aanstormende zangtalenten tussen de 8 en 15 jaar in vervulling; een videoduet zingen met hun grote idool! Van Dua Lipa tot Justin Bieber en van Beyoncé tot Davina Michelle. In deze feelgood show wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt.

De optredens worden beoordeeld door Snelle, Sanne Hans en Rolf Sanchez en natuurlijk het publiek in de zaal. De presentatie ligt in handen van Wendy van Dijk en Britt Dekker. Het beste zangtalent krijgt 25.000 euro op een spaarrekening gestort, de nummer twee krijgt 10.000 euro en de nummer drie ontvangt een spaarrekening van 5.000 euro. 

In de eerste aflevering zien we optredens van Gina (12 jaar), Riley (14 jaar), Romana (13 jaar), Jasmin (10 jaar), Hilde (13 jaar), Daymian (14 jaar), Ryan (13 jaar) en Elina (12 jaar).

Ministars is vanaf vanavond iedere vrijdag te zien om 20:30 uur bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.