Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe prequel van Game of Thrones speelt 300 jaar voor serie

Nieuwe prequel van Game of Thrones speelt 300 jaar voor serie

Nieuws

30 okt 2019, 08:30

HBO heeft een nieuwe prequel van Game of Thrones aangekondigd. De nieuwe reeks speelt 300 jaar voor de serie, zo maakte de Amerikaanse zender bekend.

House of the Dragon gaat over de familie Targaryen en beslaat tien afleveringen. Miguel Sapochnik, die meerdere afleveringen van Game of Thrones regisseerde, neemt een groot deel van de regie op zich. Schrijver George R.R. Martin, die de boekenreeks schreef waarop de serie is gebaseerd, is ook betrokken bij het maken van House of the Dragon. Wanneer de prequelserie op de buis moet verschijnen, is niet bekendgemaakt.

De aankondiging van House of the Dragon komt kort na het nieuws dat de stekker is getrokken uit een andere prequel. Die serie zou zich duizenden jaren voor Game of Thrones afspelen en Naomi Watts zou de hoofdrol vertolken. HBO besloot echter niet verder te gaan. Ook andere projecten die na het stoppen van de hitserie eerder dit jaar werden aangekondigd, zouden voorlopig zijn geschrapt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.