Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe romantische feelgoodfilm voor Barbara Sloesen

Nieuwe romantische feelgoodfilm voor Barbara Sloesen

Nieuws

25 apr 2021, 09:05

Terwijl we voorlopig nog geen film in de bioscoop kunnen zien, wordt er achter de schermen wel druk gewerkt aan nieuwe projecten. De nieuwe Nederlandse romantische komedie Kwestie van Geduld is vernoemd naar het nummer van Rowwen Hèze. En dat Limburgs zit er bij de cast al goed in zo is te zien in de video hierboven. 

Kwestie van Geduld

De film gaat over chef-kok Monica die een dikke punt achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen heeft gezet. Ze heeft alle banden met de provincie verbroken, zelfs haar naam veranderd en maakt nu furore met haar gerechten in een populaire hotspot in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen op een droomplek, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden.

In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog heel veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?

De dag dat het weer mag

Wat ga jij doen op de dag dat het weer mag? De coronacrisis duurt voort en nog iedere dag zijn we beperkt in onze bewegingsvrijheid. Allemaal snakken we naar perspectief en positieve verhalen. Om hier een steentje aan bij te dragen heeft Talpa Network een platform ontwikkeld waar ‘De dag dat het weer mag’ centraal staat. Nieuwsgierig? Ga naar www.dedag.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.