Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe tegenslag voor Nicolette van Dam

Nieuws

2 mrt 2023, 17:37

Nieuwe tegenslag voor Nicolette van Dam. Eerder deze week liet ze al weten een skiongeluk te hebben gehad. Nu is dochter Kiki ook licht gewond geraakt, laat man Bas Smit op Instagram weten.

"We beginnen een YouTube kanaal: De Kneusjes." begint man Bas Smit zijn bericht. "Bij de laatste afdaling maakt Kiki ongelukkig klappertje en moet de komende 3 weken in spalk met haar pols Bij het ziekenhuis spraken ze me al aan bij m’n voornaam". Op de foto zijn moeder en dochter te zien in het gips en met een spalk om de pols.

Reacties

Nicolette en Kiki krijgen veel steun onder het bericht. "Wat zielig!! Sterkte voor de meisjes, maar vooral voor jou natuurlijk." schrijft een volger. Een ander reageert: "Ahh beterschap, mn oma zei weleens 2 halve maken een hele.". Eerder deed Nicolette al een boekje open over haar ongeval bij Shownieuws. Bekijk de beelden hierover bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.