Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe uitdaging voor Ilse DeLange

Nieuwe uitdaging voor Ilse DeLange

Nieuws

17 jan 2021, 08:37

Een nieuwe uitdaging voor Ilse DeLange. De zangeres laat op social media weten mee te doen aan het Duitse programma Let's Dance. Naar eigen zeggen is haar deelname 'totaal onverwachts', al kan ze niet wachten om aan de slag te gaan.

Ilse deelt twee jeugdfoto's van zichzelf op Instagram waarop te zien is dat ze aan het dansen is. Ze schrijft hierbij: "Ja!!!! Zo onwijs blij dat ik dit nieuws eindelijk mag delen, ik zal dit jaar meedoen met ‘Let’s Dance’ in Duitsland. Iets totaal onverwachts, al weten de mensen om mij heen hoezeer ik van dansen hou! Zo gaaf om van profs te mogen leren, ik kan niet wachten. Ik heb onwijs veel zin om mij in dit avontuur te storten! See you on the dance floor! LET‘S DANCE!"

De volgers van de zangeres zijn onder de indruk. Zo schrijft iemand: "Wauw Ilse, wat een geweldige beslissing! Ik verheug me er nu al op!" Nog iemand anders schrijft: "Eerlijk, ik had nooit verwacht dat je hieraan mee zou doen, maar omg super vet!"

Vanaf 26 februari gaat de spannende danswedstrijd in Duitsland van start.

Ilse is niet de eerste bekende Nederlander die meedoet aan het Duitse televisieprogramma. Vorig jaar maakte model Loiza Lamers indruk op de Let's Dance-jury. Ook Sylvie Meis en Bastiaan Ragas deden eerder al mee. Sylvie was na haar deelname bovendien seizoenenlang de presentatrice van het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.