Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe zorgen om Nadège

Nieuws

22 juni 2022, 20:12

Een nieuw medisch probleem dient zich aan voor Nadège Coffinet. De voormalig huishoudster van de Meilandjes is nog niet uit de medische mallemolen...

"In juli wordt er opnieuw een MRI-scan gedaan", vertelt ze aan Privé. "Er is iets met mijn nieren, maar wat weten ze nog niet in het ziekenhuis. Misschien komt het door de zware medicatie die ik heb gehad."

"Tijdens het onderzoek zullen ze het zien", zegt Nadège in het weekblad. "Het blijft allemaal nog spannend. Ziek voel ik mij niet, ik voel me zelfs beter dan ooit. Wat ben ik blij als dit allemaal achter de rug is."

Ze kijkt wel erg positief uit naar de toekomst. "Ik heb een nieuwe kans gekregen. Ik ga er dubbel en dwars van genieten. Hopelijk pakt de uitslag in juli goed uit."

"Als dat het geval is, dan ga ik op zoek naar een nieuwe baan", zegt de huishoudster. "Of dat bij de nieuwe bewoners van het chateau zal zijn, weet ik niet. Daar zijn nog geen gesprekken mee geweest. Als het lukt wil ik ook snel naar Nederland komen. Dan kan ik zien hoe de Meilandjes in hun eigen land leven."

Goed nieuws

Onlangs had Nadège enorm goed nieuws te melden. Aan Shownieuws liet de voormalig huidhoudster van de Meilandjes weten geen kanker meer te hebben. Begin dit jaar werd ze getroffen door anuskanker en vonden de artsen een tumor in haar keel.

''De artsen zeiden tegen me dat er niets meer zit, dat de kanker weg is”, aldus de Française in de video boven dit artikel. ''De behandeling is goed gegaan.” En er is meer goed nieuws voor de Française: de tumor in haar keel bleek namelijk geen kanker te zijn.

Coffinet geeft aan zichzelf herpakt te hebben: ''Ik ben nog wel moe, maar voel me wel beter.'' Bekijk de video boven dit artikel voor de volledige reactie van Nadège.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.