Terug

Volg Shownieuws

Nijenhuis maakt film over Marokkaans bruiloftsspektakel

Nijenhuis maakt film over Marokkaans bruiloftsspektakel

Nieuws

25 sep 2019, 16:17

Johan Nijenhuis heeft zijn volgende film alweer klaarstaan. De regisseur, bekend van hits als Verliefd op Cuba en Onze Jongens, gaat een romantische komedie maken over Marokkaanse trouwtradities. De titel van de film, die in 2021 in de bioscopen te zien moet zijn, is Marokkaanse bruiloft.

"Ik wil met deze film een ode brengen aan het Marokkaanse bruiloftsspektakel", aldus Nijenhuis. "Het wordt een feest der herkenning voor de bioscoopbezoeker met een Marokkaanse of vergelijkbare achtergrond en een kleurrijke, romantische komedie voor iedereen." De casting voor de film wordt nu voorbereid; screentesten voor acteurs en actrices vinden naar verwachting vanaf januari plaats bij Post-Castelijn Casting.

Het scenario is van de hand van Aliefka Bijlsma, ondersteund door Mina El Hannaoui en met een bijdrage van Jelle Posthuma. De producent is Ingmar Menning (De Luizenmoeder, Verliefd op Cuba) en AVROTROS is de coproducerende omroep. De opnames van de film starten in augustus 2020.

Van Nijenhuis komen eerst nog Onze Jongens in Miami en De Beentjes van St Hildegard, het acteerdebuut van Herman Finkers, uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.