Terug

Volg Shownieuws

Nikkie de Jager blikt terug op bewogen jaar 2020

Nikkie de Jager blikt terug op bewogen jaar 2020

Nieuws

31 dec 2020, 07:49

In de laatste YouTube-video die Nikkie Tutorials, oftewel Nikkie de Jager, dit jaar online heeft gezet, laat de influencer zich uit over alles wat haar in 2020 is overkomen. Zo spreekt ze onder meer over haar veelbesproken coming out als transgender en komt ze ook terug op de overval in haar huis.

"Ik heb mijn coming out onder druk moeten doen, omdat ik gechanteerd werd. Ook had ik het gevoel dat alles wat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd onder mijn voeten wegzakte. Maar dat gebeurde gelukkig niet. Tegen de persoon die mij destijds chanteerde, wil ik nu zeggen: kijk maar even goed naar mij, je hebt me er niet onder gekregen!", aldus Nikkie.

De Jager vertelde ook bang te zijn geweest dat haar coming out voortaan leidend zou zijn en er niet meer gekeken zou worden naar haar prestaties. "Ik had al best wel veel bereikt in mijn carrière, maar het feit dat ik mezelf uitte als transgender dreigde dat te overschaduwen. Het maakt niet uit wie of wat ik ben, ik wil beoordeeld worden op dat wat ik doe en niet omdat ik ineens 'Nikkie de transgender' ben."

NikkieTutorials juicht om succes
0:51
NikkieTutorials juicht om succes

Terugblikkend op 2020 noemt Nikkie haar coming out 'de beste dag van het jaar'. En het moment waarop zij, en haar vriend Dylan Drossaers, in hun eigen huis beroofd werden is het grootste dieptepunt. "Hoewel het feit dat ik gechanteerd werd om mijn coming out al vreselijk was, was de overval vele malen erger. Ik vreesde toen echt voor mijn leven. Terwijl ik met de chantage alleen voor mijn carrière vreesde."

Het liefst had Nikkie het hele verhaal rondom de overval uit de pers gehouden. "Nu moet ik er steeds maar over blijven praten, wat dan ook weer herinneringen terugbrengt. Hoewel het goed bedoeld is, is de eerste vraag die mensen me nu vaak stellen: hoe gaat het met je na de overval? Dat is best wel heftig, omdat ik dat filmpje dan weer opnieuw in mijn hoofd blijf afspelen."

Nikkie de Jager opgelucht over arrestaties verdachten van ove...
0:34
Nikkie de Jager opgelucht over arrestaties verdachten van ove...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.