Terug

Volg Shownieuws

Nikkie de Jager eerste transvrouw op Cosmo-cover Middle East

Nieuws

15 dec 2022, 21:40

Nikkie de Jager staat op de cover van de Cosmopolitan Middle East. Ze is daarmee de eerste transvrouw die op de cover van de Middle East-editie van het blad staat.

"Een transvrouw op de cover van Cosmopolitan in het MIDDEN-OOSTEN... laat me dat herhalen: een transvrouw op de COVER van Cosmo Middle East", schrijft De Jager, gevolgd door een emoji van de transvlag. "Ik had dit niet kunnen doen zonder jullie! IK HOU VAN JULLIE!" De Jager deelt ook de foto's die in het blad komen te staan. Daarop draagt ze haar kenmerkende felle oogmake-up en knalblauwe, -rode kleding met veel diamantjes.

De Jager is niet de eerste transvrouw die op de cover van een Cosmopolitan staat. In 2018 was dat de Amerikaanse actrice Laverne Cox, bekend uit onder meer Orange Is The New Black. Zij stond op de Amerikaanse editie van het modeblad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.