Terug

Volg Shownieuws

Nikkie de Jager na overval: 'Het gaat oké'

Nikkie de Jager na overval: 'Het gaat oké'

Nieuws

16 aug 2020, 22:10

Nikkie de Jager heeft voor het eerst op video gereageerd op de brute overval op haar huis vorige week. "Ik kan er nog niet te veel over zeggen in het kader van het onderzoek, maar ik ben oké."

"Sommige van jullie volgen me al jaren", vertelt Nikkie in bovenstaande video. "En als je me al jaren volgt dan weet je dat 2020 heftig is geweest. Ik wil niet nu al janken", zegt ze al huilend. "Neem je tijd, herpak je even en laat je emoties gaan", horen we waarschijnlijk haar verloofde Dylan vanaf de achtergrond tegen haar zeggen.

Een zwaar geëmotioneerde Nikkie vervolgt haar verhaal: "Vandaag is een donkere dag. Een paar dagen geleden waren Dylan en ik onderdeel van één van mijn ergste nachtmerries. We zijn overvallen terwijl we onder schot werden gehouden in ons eigen huis. Ook al kan ik jullie niet te veel vertellen vanwege het onderzoek dat gaande is, wil ik jullie laten weten dat ik oké ben."

"Als één van je ergste nachtmerries waarheid wordt, is het heel onwerkelijk maar het zet ook veel dingen in perspectief. Nu meer dan ooit realiseer ik me dat familie alles is", vertelt een aangeslagen Nikkie. "En een goede gezondheid is nog belangrijker. Misschien kan ik jullie op een dag alles vertellen maar nu is het onmogelijk voor mijn mentale staat van zijn en voor de wet. We doen alles om dit recht te zetten."

De Youtuber heeft besloten om toch een video online te zetten omdat make-up haar afleiding geeft en werkt als een soort therapie voor haar. Of Nikkie en haar verloofde nog professionele hulp krijgen, is onbekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.