Terug

Volg Shownieuws

Nikkie de Jager is haar eigen idool: 'door gebrek aan'

Nieuws

9 jan 2023, 08:26

Nikkie de Jager vertelt in Renzo Op Zondag openhartig dat ze in haar jeugd weinig rolmodellen had. Het enige voorbeeld van  transseksualiteit dat ze had was Kelly van Big Brother, waarmee Nikkie verwijst naar transgender Big Brother-deelnemer Kelly van der Veer.

Waarna Nikkie zei: "Nee, uiteindelijk dacht ik: dan ga ik maar mijn eigen pad bewandelen en word ik mijn eigen idool......Dan moet je het zelf maar gaan doen." De make-upartist houdt er van als mensen echt zichzelf durven te zijn en hun eigen beslissingen nemen. En vervolgt ze: "En dat heb ik wel gedaan." Nikkie denkt dat ook dat haar YouTube video's jongeren hebben geholpen.

Nikkie de Jager timmert flink aan de weg, eerder hoorde we dat Nikkie nu zelfs plaats neemt in de jury van Eurosong, het Belgische nationale songfestival. De youtuber en voormalig songfestivalpresentatrice zal samen met veertien anderen de vakjury vormen en samen met het publiek bepalen wie er in mei namens België naar Liverpool afreist. Zie er alles over in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.