Terug

Volg Shownieuws

Nikkie de Jager is woest: 'Iemand heeft mijn content gestolen'

Nieuws

30 juli 2022, 11:42

Nikkie de Jager, bekend van het YouTube-kanaal NikkieTutorials is woest. De YouTube-ster laat via Instagram weten dat een wildvreemde haar content heeft gestolen.

"Een totaal vreemde heeft een YouTube-account gestart met mijn content", schrijft Nikkie in haar Instagramstory. Het ziet ernaar uit dat iemand anders zich voordoet als Nikkie en video's van haar plaatst. Het account plaatst met name 'shorts', dus korte video's. Op het account is zelfs een nep-emailadres te vinden voor eventuele samenwerkingen.

Nikkie vraagt haar kijkers om het nep-account te rapporteren, zodat YouTube weet dat het gaat om een nep-account en het account kan verwijderen.

Niet alleen online wordt Nikkie lastig gevallen. Op 8 augustus 2020 werden Nikkie en haar verloofde overvallen in hun eigen huis door vier mannen, gewapend met een pistool en een koksmes. De slachtoffers werden op stoelen vastgebonden met ducttape, tiewraps en touwen. Nikkie en haar vriend kampen nog dagelijks met de gevolgen van de overval, vertelde hun advocaat. "Ze liepen volgens hun therapeut ernstig psychisch trauma op en hebben beiden EMDR-therapie ondergaan om de overval te verwerken." Meer hierover zie je in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.