Terug

Volg Shownieuws

'Nikkie de Jager moet Televizier Gala presenteren'

'Nikkie de Jager moet Televizier Gala presenteren'

Nieuws

27 juli 2021, 20:23

Nu Dionne Stax AVROTROS heeft verlaten, zou Nikkie de Jager een goede vervanger zijn als presentatrice van het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat vindt althans mediajournalist Rob Goossens. Hij schoof haar dinsdag naar voren in RTL Boulevard.

"Ik zou zeggen: Nikkie de Jager heeft het songfestival zo geniaal gedaan, die kan het Televizier Gala de nodige peper in de reet steken want dat heeft het echt wel nodig", aldus Goossens, die ook nog een tweede optie in gedachten heeft. "En anders zou ik het heel leuk vinden als Britt Dekker van de voorshow naar het hoofdpodium zou verhuizen."

Dinsdag maakte Stax bekend dat ze de overstap maakt naar Omroep MAX. De afgelopen twee jaar was ze de presentatrice van het Televizier-Ring Gala. In 2019 samen met Rik van de Westelaken en vorig jaar met Frits Sissing.

"De eerste keer dat ze het deed was het niet een supersucces, de tweede keer (...) deed ze het heel aardig maar niet op het niveau hoe Nikkie de Jager het songfestival presenteerde", oordeelde Goossens.

De Jager oogstte in mei in binnen- en buitenland veel lof over de manier waarop ze haast zonder ervaring het Eurovisie Songfestival deed met Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit. Op sociale media werd ze de ster van de show genoemd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.