Terug

Volg Shownieuws

Nikkie de Jager in therapie na overval?

Nikkie de Jager in therapie na overval?

Nieuws

14 aug 2020, 19:02

Nikkie de Jager heeft op social media een nieuwe foto van zichzelf gedeeld. Ze schrijft hierbij de woorden “Make-up therapie”. Het lijkt er dus op dat haar grote passie, make-up aanbrengen, therapeutisch werkt om de vreselijke overval bij haar thuis  vorige week te verwerken. Of Nikkie en haar verloofde Dylan nog professionele hulp krijgen, is onbekend.

Ook reageerde ze op het droevige nieuws van één van haar beste vriendinnen, Linda Hakeboom. Zij is gediagnosticeerd met borstkanker, waarop Nikkie reageert met: “Het is een oneerlijke wereld, maar dit komt goed, schat.”

Woensdag liet Nikkie voor het eerst weer op subtiele wijze weer van zich horen. De wereldberoemde YouTube-ster plaatste zowel op haar Twitter- als Instagram-account een hartje. Ze lijkt hiermee iedereen te bedanken voor alle steun en de duizenden reacties van de afgelopen dagen. Eerder liet ook al haar moeder, Saskia Spee, zich uit over de verschrikkelijke gebeurtenis. “Lieve allemaal, hier even een update van ons. Vanuit een geweldige leuke verjaardag zijn wij in een complete nachtmerrie beland!!! Het is verschrikkelijk heftig wat er is gebeurd, dat is niet te beschrijven. Fysiek zijn ze oké maar mentaal zeker niet. We hebben gisteren al professionele hulp gehad, en dat was fijn! We zijn zoveel mogelijk bij ze en proberen ze waar dan ook te ondersteunen bij wat er ook allemaal geregeld moet worden. Ik ben zo verschrikkelijk trots op allebei hoe ze zich hier door heen slaan!! Het komt goed maar kost heel veel tijd… Iedereen super bedankt voor alle lieve berichtjes en medeleven, dat is heel fijn!!!”, schreef Saskia op haar Instagram.

https://www.instagram.com/p/CDsybahHIz2/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.