Terug

Volg Shownieuws

Nikkie Plessen is apetrots op haar zoontje

Nikkie Plessen is apetrots op haar zoontje

Nieuws

4 aug 2019, 11:58

De slingers kunnen worden opgehangen in het huis van Nikkie Plessen. Het zoontje van de modeontwerpster heeft namelijk een zeer bijzondere prestatie geleverd. En dat moet natuurlijk gevierd worden!

Zoon Alain heeft keihard zijn best gedaan in het zwembad. De vierjarige heeft zijn A-diploma gehaald. En daar is Nikkie maar al te trots op. Om deze mijlpaal te vieren, post de blondine daarom ook een foto op haar Instagram. "We zijn zooooooo trots op jou! A-diploma in ‘the pocket’ #snelcursuszwemmenhelemaaltopenheelgoed #4jaar", schrijft ze bij het kiekje.

https://www.instagram.com/p/B0qVf9gFQ6P/

Onder de foto stromen de felicitatie voor de kleine Alain binnen. Zo luiden de reacties: "Yes!! Lekkerrrrr Alain", "Wat een toppertje, die knapperd" en "Geweldig zeg!! Wat knap!"

In november 2014 beviel Nikkie van Alain, die ze samen met haar vriend Ruben Bontekoe heeft gekregen. Het stel heeft ook een dochtertje, Jolie.

https://www.instagram.com/p/Bq5P6vFF9vm/ https://www.instagram.com/p/Btq91-sFmAO/ https://www.instagram.com/p/ByIdJ8YCsjO/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.