Terug

Volg Shownieuws

Nikkie Plessen betrapt op gebruik van photoshop

Nikkie Plessen betrapt op gebruik van photoshop

Nieuws

17 okt 2020, 14:10

Onderneemster en presentatrice Nikkie Plessen is betrapt op het gebruiken van een photoshop-app. Een oplettende twitteraar deelt twee foto's van Nikkie, terwijl een wel heel erg bewerkt is...

De originele foto is gemaakt tijdens opnames van het programma Drag Race Holland. "Gurl deze facetune is een hate crime on its own. Drag race Holland Insta vs Haar eigen Insta", schrijft de twitteraar erbij.

En ja hoor: haar gezicht is minder 'bol' gemaakt en ook haar benen zijn flink verdund. Ze zijn niet alleen een stuk bruiner, maar haar knieën zijn nauwelijks meer zichtbaar. Ook haar krullen en jurkje zijn bewerkt. Andere volgers lijken het niet echt te kunnen waarderen: "Ze zei echt: een normaal, proportioneel lichaam? Saai" en "Ze zei echt: knieën? Zo 2019". De twee foto's zijn hieronder te zien.

Ophef om jurering tijdens Drag Race Holland

Het programma Drag Race Holland, waarin Nikkie Plessen jurylid van is, kwam gister nog zwaar onder vuur te liggen. Veel kijkers laten zich negatief uit over de juryleden van het programma en zijn het massaal niet met hen eens. Op Twitter en Instagram zijn honderden reacties te lezen van mensen die hun onvrede uiten. Wat er precies is gebeurd, is hier terug te lezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.