Terug

Volg Shownieuws

Nikkie Plessen: Kate Moss altijd heel positief over Johnny Depp

Nieuws

24 mei 2022, 19:46

Nikkie Plessen stelt dat Kate Moss 'altijd heel positief' is over haar ex Johnny Depp. Dat zei Plessen dinsdagavond in RTL Boulevard. De 48-jarige Moss verschijnt woensdag naar alle waarschijnlijkheid in de rechtbank van Virginia om te getuigen in de smaadzaak tussen Depp en zijn ex Amber Heard.

"Ik werk al zes jaar samen met Kate Moss. Als zij het met mij over Johnny Depp heeft, is ze heel positief over hem. Dus ik ben heel benieuwd", zei mode-onderneemster Plessen, bij wie Moss al verschillende keren een kledinglijn heeft uitgebracht. Moss en Depp hadden tussen 1994 en 1998 een relatie. De advocaten van de 58-jarige acteur hebben Moss opgeroepen om te getuigen. Volgens een bron van The New York Post zal het supermodel op woensdag in de rechtszaal verschijnen, mogelijk via een videoverbinding. Zowel de advocaten van Depp als Heard mogen haar ondervragen.

Gelukkig in relatie met Depp

Moss heeft zich in de media voor het laatst in 2012 uitgelaten over haar relatie met Depp. Destijds zei ze dat ze zichzelf 'gelukkig prijst dat ze een relatie met Johnny Depp heeft gehad'.

Getouwtrek

Heard en Depp staan al weken tegenover elkaar in een rechtbank in Virginia. De acteur beschuldigt zijn ex van smaad vanwege een ingezonden stuk dat zij over huiselijk geweld schreef in The Washington Post. Hij eist 50 miljoen dollar van haar, zij heeft hem daarop aangeklaagd voor 100 miljoen dollar.

In de video bovenaan de pagina zie je waarvan Amber Johnny beschuldigt.

Rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard
1:20
Rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.