Terug

Volg Shownieuws

Nikkie Plessen neemt personeel mee op luxe vakantietrip

Nikkie Plessen neemt personeel mee op luxe vakantietrip

Nieuws

8 juni 2021, 13:10

Wordt Nikkie Plessen binnenkort verkozen tot werkgever van het jaar? De modeontwerpster heeft al haar personeel getrakteerd op een Ibiza-trip...

Op Instagram laat zien dat Nikkie met haar complete team het vliegtuig naar Ibiza pakt. "IBIZAAAA 2021 ✈️☀️🌴 Een heerlijke gezellige en welverdiende trip met dit top #TEAM naar #IBIZA ☀️ Getest en wel #PCR 📝 Zo verdiend 🙏🏻 TROTS OP JULLIE ALLEMAAL ❤️", schrijft Nikkie bij de foto van haar team.

Kritiek

Nikkie lag afgelopen weekend zwaar onder vuur na uitspraken die zij gedaan had in RTL Boulevard. Het is de tweede keer in korte tijd dat de modeontwerpster onder vuur ligt. Onlangs lanceerde zij haar eigen 'inclusieve' beautylijn, waar bakken vol kritiek op kwam. Nikkie verkocht slechts zeven verschillende kleuren foundation, maar profileerde haar merk als inclusief. Onder de Instagram-post waarop de foundations gepresenteerd werden ontstond ophef.

Volgers bekritiseerden de zet van Nikkie, maar de negatieve reacties werden verwijderd onder het bericht. En dat leverde een flinke rel op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.