Terug

Volg Shownieuws

Nikkie Plessen zwaar onder vuur om beautylijn

Nikkie Plessen zwaar onder vuur om beautylijn

Nieuws

19 mei 2021, 19:01

De nieuwe onderneming van Nikkie Plessen wordt minder goed ontvangen dan verwacht. Nikkie kan rekenen op bakken kritiek na de lancering van haar nieuwe beautylijn...

Na een kledinglijn en een sieradenlijn was het tijd voor de volgende stap: een beautylijn, die Plessen gister lanceerde. Daarmee lijkt zij de plank direct mis te slaan. Nikkie presenteerde het als een 'inclusieve' lijn, maar verkoopt slechts zeven verschillende kleuren foundation. En daar zijn haar volgers op zijn zachtst gezegd niet blij mee.

Kritiek

Onder een Instagram-post waarmee Nikkie de foundations presenteert stromen de negatieve reacties binnen. "Als het idee is dat ieder hun perfecte kleur kan vinden voor hun huidtint, waarom is de donkerste foundation alsnog zo licht? Hebben jullie geen donkere mensen in jullie omgeving? Beetje matig dit", schrijft een volger.

Tot overmaat van ramp worden kritische reacties van volgers onder het bericht verwijderd. En dat blijft niet onopgemerkt. "Haha mijn het duurde precies 8 minuten voor mijn comment werd verwijderd. Lekker bezig meid!", schrijft een volger.

Influencers

Ook influencers bemoeien zich met de kwestie. Zo steekt beautyblogger Vera Camilla flink de draak met Nikkie op haar Instagram Stories. "Dus... @nbeautybrands heeft slechts 7(!) kleuren foundation en verwijdert kritische reacties en mensen zonder vinkje (wtf) zoals @curlbellaa."

Schrijver Lois Kruidenier laat zich ook woedend uit op Instagram. "Make no mistake people. in 2021 is dit geen foutje, in 2021 is dit gewoon een dikke middelvinger. well, fuck you too @nikkie_official".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.