Terug

Volg Shownieuws

Nikkie slaat terug naar Maxim Hartman

Nieuws

10 apr 2022, 12:00

Nikkie de Jager slaat terug naar Maxim Hartman na zijn keiharde uithalen. De presentator schold Nikkie onder andere uit voor Poolse hoer en dit heeft ze onthouden...

In Make Up Your Mind raden Nikkie en een aantal andere sterren welke BN'ers zijn omgetoverd tot drag queens. "Het ging bij mij helemaal fout, want ik dacht Juno Heart... Dus ik dacht: 'you have no heart'. Toen kwam ik uit bij Maxim Hartman."

De studio, en met name Fred van Leer, barst in lachen uit. Toch zegt Nikkie direct erna niet serieus te denken dat Maxim Hartman in het programma schittert. "Ik heb onlangs gehoord dat hij heel erg tegen make-up is, dus ik denk niet dat hij het is."

Nikkie doelt op de onderstaande post van Maxim Hartman, die zorgde voor een hoop ophef. Hij schreef: " Het allerergste is dat zij vrouwen en non-binaire wezens stimuleert om zich op te maken als een ordinaire Poolse prostituee. Helemaal dichtsmeren die hap. Volstucen die poriën. Laten we deze milieu-onvriendelijke trend een halt toeroepen."

De opmerking van Nikkie over Maxim is in de video boven te zien.

In de video hieronder zie je alles over het volledige seizoen van Make Up Your Mind:

Eerste aflevering van heel seizoen Make Up Your Mind
4:21
Eerste aflevering van heel seizoen Make Up Your Mind

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.