Terug

Volg Shownieuws

NikkieTutorials gaat undercover en jaagt mensen de stuipen op het lijf!

NikkieTutorials gaat undercover en jaagt mensen de stuipen op het lijf!

Nieuws

22 okt 2019, 21:54

Een hilarische video van de Nederlandse make-up koningin Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, bezorgd mensen letterlijk de stuipen op het lijf! Voor een video is ze undercover gegaan om mensen in een bekend attractiepark doodsbang te maken!

Speciaal voor Halloween heeft ze haar foundation voor de verandering ingewisseld voor een 'eng oma masker', en loopt daarna als scare-actor door het park om bezoekers zoveel mogelijk te laten schrikken. Nikkie heeft er zichtbaar veel plezier in, zoals in de video is te zien. "Kun je het je al voorstellen? Ik die zo naar het altaar loop? Ja, ik wil!"

Nikkie vraagt zich wel af of mensen haar misschien zullen herkennen: "Op een schaal van 0 tot gaat-nooit-gebeuren, hoe erg zullen mensen mij gaan herkennen?" Maar met het verbluffende eindresultaat zal niemand in het park ooit hebben kunnen vermoeden dat de wereldberoemde visagiste Nikkie de Jager hen zojuist de stuipen op het lijf heeft gejaagd!

De hilarische (en geslaagde) video is hierboven te bekijken.

https://www.instagram.com/p/B37nwIWJAZA/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.