Terug

Volg Shownieuws

NikkieTutorials komt met een eigen documentaire

NikkieTutorials komt met een eigen documentaire

Nieuws

21 dec 2020, 18:09

Nikkie de Jager krijgt een eigen documentaire op YouTube. Dat werd maandag bekendgemaakt. In NikkieTutorials: Layers of Me krijgen fans een kijkje achter de schermen van het privéleven van de bekende beautyvlogger.

De vierdelige docuserie is in de afgelopen 2,5 jaar opgenomen en toont zowel de hoogte- als dieptepunten uit haar leven en carrière. Te zien is hoe Nikkie haar broertje verliest aan kanker en dat ze vertelt over hoe ze vroeger als kind gepest werd. Ook komt haar verloofde Dylan voorbij en zien kijkers hoe Nikkie diverse samenwerkingen met grote bedrijven aangaat.

De eerste aflevering gaat maandag 28 december in première op Nikkie's YouTubekanaal. De andere afleveringen worden vervolgens iedere volgende maandag gestreamd. YouTube Premium-abonnees kunnen de volledige docu vanaf aanstaande maandag al bekijken. De trailer is in de video bovenaan dit artikel te zien.

Bron video: Instagram / NikkieTutorials

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.