Terug

Volg Shownieuws

NikkieTutorials ontvangt eervolle vermelding bij 'internet-Oscars'

Nieuws

5 apr 2022, 16:10

Make-upartiest en vlogger NikkieTutorials krijgt een eervolle vermelding bij de Webby Awards. Haar YouTube-serie Layers of Me krijgt die titel in categorie videodocumentaire. De prijzen gelden als de Oscars van het internet.

De vierdelige docuserie toont zowel de hoogte- als dieptepunten uit haar leven en carrière. Te zien is hoe Nikkie haar broertje verliest aan kanker en dat ze vertelt over hoe ze vroeger als kind gepest werd. Ook komt haar verloofde Dylan voorbij en zien kijkers hoe Nikkie diverse samenwerkingen met grote bedrijven aangaat.

De winnaars worden op 26 april bekendgemaakt. De prijsuitreiking is op 16 mei in New York. De Webby Awards staan erom bekend dat de winnaars maar vijf woorden mogen zeggen als ze de prijs in ontvangst nemen.

Het is niet de eerste keer dat Nikkie in de prijzen valt. Vorig jaar won ze een Televizier-Ster voor beste presentatrice. Echter was deze verkleurd door de zon. Een flinke domper dus voor de make-up ster. Op haar sociale media deelt Nikkie een update over haar verkleurde prijs. Dit is te zien in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.