Terug

Volg Shownieuws

Noa Vahle veilt ondergoed: 'Dit is wel een prachtstuk'

Nieuws

21 dec 2022, 13:55

Terwijl Noa Vahle te gast is in de studio van Radio 538, gebeurt er wel iets heel bijzonders. De dochter van Linda de Mol laat ineens een nogal sexy onderboekje zien aan de mannen van het radiostation.

Noa schuift niet zonder een belangrijke reden aan tafel bij de heren. Tot en met vrijdag 23 december komt Radio 538 namelijk in actie voor het Prinses Máxima Centrum. Om een steentje bij te dragen veilt Noa met liefde het opvallende voorwerp.

"Dit is wel een prachtstuk, moet ik zeggen", vertelt Noa terwijl ze de onderboek in de lucht in houdt. Vervolgens legt de blondine uit dat het gaat om een onderboek die eigenlijk bedoeld was voor Louis van Gaal. "Maar als je er al in de kwartfinale uitgaat, verdien je hem niet." Vervolgens biedt Noa het bijzondere boekje aan voor de Missie 538-veiling. Benieuwd hoe de onderboek eruit ziet? Bekijk dan de hilarische video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.