Terug

Volg Shownieuws

Noortje Herlaar heeft nog altijd slapeloze nachten!

Nieuws

1 okt 2019, 16:47

Het dochtertje van Noortje Herlaar en Barry Atsma wordt deze maand 1 jaar. Aan Shownieuws vertelt Noortje dat ze een ontzettend gelukkige moeder is, maar helaas heeft ze nog altijd wel slapeloze nachten...

Het worden extra drukke tijden voor Noortje, want vanaf 13 oktober is zij te zien in de David Bowie-musical Lazarus waarin ze een hoofdrol heeft. En dat betekent dat vooral Barry de komende tijd veel op de kleine gaat passen!

Bobbi werd op 20 oktober geboren, maar het tweetal maakte het babynieuws pas eind november bekend. Het koppel hoopt dat het meisje “in alle rust kan opgroeien”. Barry Atsma heeft nog kinderen uit een eerdere relatie. Ze leerden elkaar in 2015 kennen op de set van de speelfilm Knielen op een bed violen.

https://www.instagram.com/p/BsnS-qxg8R3/ https://www.instagram.com/p/BulJnMUgUw-/ https://www.instagram.com/p/BxcPULpoMha/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.