Terug

Volg Shownieuws

NOS-correspondent in Italië overspoeld met felicitaties

NOS-correspondent in Italië overspoeld met felicitaties

Nieuws

17 apr 2020, 14:22

NOS-correspondent Mustafa Marghadi is vrijdag op Twitter overspoeld met felicitaties. De journalist zou zijn 37e verjaardag met vrienden in Rome vieren. Maar door de coronacrisis ging het plan niet door. Een van hen, verslaggever Onno Beukers, riep daarom volgers op om Marghadi een gelukswens of een hartje te sturen.

Dit gebeurde vrijdagmiddag massaal. Honderden volgers stuurden Marghadi een hartje of een felicitatie, vaak in het Italiaans.

Veel gelukswensen kwamen van collega’s uit Hilversum, zoals NOS-anchor Amber Brantsen en MAX-coryfee Astrid de Jong. "Vroeger was ik altijd blij als er nieuws uit Italië was, want dan was Mustafa op de radio", schrijft ze. "Nog steeds fijn om je geweldige bijdragen te horen, Moes! En gefeliciteerd met je eenzame verjaardag."

Marghadi doet de laatste maand, samen met collega Rop Zoutberg, vrijwel dagelijks verslag van de coronaproblemen in Zuid-Europa.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.