Terug

Volg Shownieuws

NOS gaat met George Baker en Lenny Kuhr terug naar het jaar 1969

NOS gaat met George Baker en Lenny Kuhr terug naar het jaar 1969

Nieuws

3 juli 2019, 15:24

NOS blikt met een nieuw programma terug op het bijzondere jaar 1969. In Het jaar 1969 behandelt presentator Herman van der Zandt iconische gebeurtenissen zoals onder meer de maanlanding en Woodstock. Dat heeft de NOS woensdag bekendgemaakt.

De presentator spreekt met een aantal BN'ers voor wie 1969 een kanteljaar was. Zo komen George Baker (componeerde zijn hit Little Green Bag in 1969), Lenny Kuhr (won het Songfestival in ’69) en Mini & Maxi (begonnen als duo in dat jaar) langs. Ook Koos Postema (eerste uitzending van zijn baanbrekende programma Een Groot Uur U) schuift bij Herman aan.

Verder speelt Van der Zandt een pubquiz met zijn gasten en zijn er diverse reportages over 1969, dit jaar precies 50 jaar geleden. De presentator ontvangt zijn gasten in een bruine kroeg, wat een verwijzing is naar de tv-serie 't Schaep met de 5 pooten, dat in 1969 begon.

Het programma is op 16 juli te zien op NPO1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.