Terug

Volg Shownieuws

Nurlaila Karim neemt na The Bodyguard 'echt' afscheid

Nieuws

23 jan 2023, 09:58

De rol van Nicki Marron in The Bodyguard is Nurlaila Karims allerlaatste. De musicalactrice verzekert maandag in De Telegraaf dat het daarna "écht voorbij" is. "Dan ga ik een nieuw leven beginnen", aldus de 48-jarige zangeres.

Karim kondigde vorig jaar al aan dat ze een punt achter haar musicalcarrière wilde zetten. Haar rol in TINA - De Tina Turner Musical zou de laatste zijn maar daar kwam ze op terug. Vorige week werd bekend dat ze komend jaar nog vijf maanden in The Bodyguard zal spelen.

Vanaf het najaar richt Karim zich op het begeleiden en coachen van jonge artiesten met haar eigen bedrijf The Artist Company. "Dan zet ik een dikke punt achter mijn actieve loopbaan in de musicalwereld. Ik kijk terug op een geweldige carrière en neem daarom niet afscheid met een traan." Karim speelde door de jaren heen in veel grote musicals. Zo had ze hoofdrollen in The Wiz, Les Misérables en On Your Feet. Ook speelde ze in Miss Saigon, Mamma Mia! en Sister Act.

In september 2021 werd bekend dat Nurlaila een nieuwe liefde heeft, zie de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.