Terug

Volg Shownieuws

Grove fout ontdekt in Dertigers

Nieuws

11 aug 2023, 10:47

Oplettende kijkers van Dertigers hebben een grote blunder ontdekt. Een belangrijk moment in de serie (zie video) kan helemaal niet kloppen...

Saar pakt in de slotaflevering van het programma het vliegtuig naar New York, waarmee er een einde komt aan haar relatie met Pieter. Dit doet ze met een Transavia-vlucht. Dat lijkt alleen niet mogelijk, want die maatschappij vliegt helemaal niet naar Amerika.

Op X, voormalig Twitter, laat een kijker weten de fout te hebben gespot. "Jammer laatste shot van Dertigers in charter van Transavia, maar wat een mooie serie", valt er te lezen.

Andere kijkers laten weten het erg jammer te vinden dat de serie stopt. "De laatste 4 afleveringen van Dertigers gekeken. Zo jammer dat deze ontzettend goede serie stopt. Tranen met tuiten gehuild bij de laatste aflevering!!" schrijft iemand bijvoorbeeld.

(Bron foto: BNNVARA)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.