Terug

Volg Shownieuws

Oeps! Jared Leto is zijn Oscar al drie jaar kwijt

Oeps! Jared Leto is zijn Oscar al drie jaar kwijt

Nieuws

27 jan 2021, 22:21

Jared Leto heeft geen idee waar zijn Oscar is. De acteur is het beeldje, dat hij in 2013 won voor zijn bijrol in Dallas Buyers Club, al drie jaar kwijt.

Jared kwam er recent achter dat hij de Oscar eigenlijk al jaren niet meer heeft gezien. "Ik ontdekte dat hij al zo'n drie jaar weg is en ik had geen idee", zei de 49-jarige acteur lachend in The Late Late Show with James Corden. "Ik denk dat niemand het me wilde vertellen. Ik ben in een ander huis in Los Angeles gaan wonen en tijdens die verhuizing is hij op magische wijze verdwenen."

Het beeldje zou best ergens in zijn huis kunnen staan, maar zijn team heeft na vele zoektochten niets gevonden. Jared vermoedt dat de Oscar bij iemand anders op de schoorsteenmantel staat. "Het is niet iets wat iemand in de vuilnisbak gooit. Ik hoop dat iemand er goed voor zorgt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.