Terug

Volg Shownieuws

Oeps! Netflix zet per ongeluk nieuwe trailer The Crown online

Oeps! Netflix zet per ongeluk nieuwe trailer The Crown online

Nieuws

21 okt 2019, 14:03

Hoewel het derde seizoen van The Crown pas officieel op 17 november op Netflix uit komt, konden fans zondag al een beetje genieten van wat nieuwe beelden. Netflix Japan zette namelijk per ongeluk op YouTube een trailer van het nieuwe seizoen online.

De trailer begint met de viering van het zilveren jubileum van koningin Elizabeth. Duidelijk wordt dat de Queen erg twijfelt over haar rol als staatshoofd. Vanuit daar zien we de moeilijke omstandigheden waarin het Verenigd Koninkrijk verkeerde in het begin van de jaren 70. Beelden worden getoond van de mijnbouwopstanden in 1972 en 1974.

In het nieuwe seizoen, dat bijna twee jaar na het uitkomen van seizoen 2 verschijnt, wordt koningin Elizabeth gespeeld door Olivia Coleman. Andere rollen zijn er voor Tobiaz Menzies als prins Philip, Ben Daniels als Lord Snowdon en Helena Bonham Carter als prinses Margaret.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.