Terug

Volg Shownieuws

OG3NE-Amy laat billen zien, zo reageert zus

Nieuws

15 aug 2022, 21:23

Amy Vol van OG3NE laat haar bikinibody zien. Op Instagram poseert ze enigszins bloot op een boot...

Ze deelt maandagavond de onderstaande foto.

Het kan rekenen op een hoop positieve reacties. De meest in het oog springende is van haar zus Lisa. "BOOTY op een BOOT", schrijft ze.

Nieuwe vlam

Lisa maakte onlangs zelf bekend een nieuwe liefde te hebben. Op Instagram deelde de blondine foto's, waarop de twee van oor tot oor stralen.

'Ooohhh my flame', schreef ze erbij. Robin, de nieuwe 'vlam' van Lisa, heeft de foto zelf ook gedeeld op Instagram. Onder de post werd volop gereageerd met hartjes.

Ergin

Een aantal maanden geleden liet de zangeres weten dat het over en uit was tussen haar en Ergin. Op Instagram liet ze destijds weten: "Na een relatie van 7 jaar hebben Ergin en ik, in goed overleg, besloten ieder ons eigen weg te gaan in het leven. We koesteren de mooie herinneringen van onze relatie met een lach en zijn dankbaar voor de troost die we elkaar hebben kunnen bieden in droevige tijden. We hebben ons best gedaan onze relatie te laten slagen maar de verwachtingen van het leven kunnen soms toch te veel verschillen. Het doet nu veel pijn maar iets in ons zegt dat dit ons uiteindelijk beide gelukkiger zal maken. Lisa & Ergin."

Op de gevoelige plaat

In 2021 hadden Lisa en haar zussen een openhartig gesprek met William Rutten voor de online serie Op de gevoelige plaat. Bekijk het interview in de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.