Terug

Volg Shownieuws

OG3NE deelt emotionele herinnering aan overleden moeder

OG3NE deelt emotionele herinnering aan overleden moeder

Nieuws

11 mei 2020, 11:09

De meiden van OG3NE staan zondag stil bij hun overleden moeder. Lisa, Amy en Shelley delen namelijk een bijzondere ode aan haar...

Alledrie delen ze op Instagram een bijzonder kiekje met hun moeder Isolde met daaronder een emotionele boodschap. Ze overleed in de zomer van 2017 aan een zeldzame vorm van kanker.

Zo deelt Lisa een foto samen met haar zusjes en moeder Isolde. "Onze engel. Ik heb niet meer woorden vandaag... Er is geen betere omschrijving als 'iemand zo erg missen dat je even niet meer weet hoe je moet ademen'", schrijft ze onder haar post op social media.

https://www.instagram.com/p/CAA_idqFpnW/

Amy deelt een kiekje uit de oude doos van toen zij nog een klein meisje was. "Ik mis je mama... niet alleen vandaag... Elke dag...", schrijft ze daaronder.

https://www.instagram.com/p/CAA2vvwnV9_/

En ook Shelley deelt een bijzondere herinnering met haar moeder. Namelijk de laatste Moederdag die ze samen hebben kunnen doorbrengen. "Kiev 2017... De meest bijzondere, maar ook onze laatste Moederdag...Als je Moederdag kan vieren met jouw moeder (op afstand), koester het! En voor iedereen die dat niet kan... Ik denk aan jullie", schrijft ze onder haar foto.

https://www.instagram.com/p/CAAJUiPgM07/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.