Terug

Volg Shownieuws

OG3NE en Janine verrassen Ricardo op bijzondere dag

OG3NE en Janine verrassen Ricardo op bijzondere dag

Nieuws

9 mrt 2020, 10:58

Ricardo Vol is 57 jaar geworden en dat zal hij weten ook! De vader van de OG3NE-zusjes is door hen en zijn 35 jaar jongere vriendin op prachtige wijze verrast...

''Gisteren werd ik vanwege mijn verjaardag totaal onverwacht ge-surprised en ben ik de hele dag op sleeptouw genomen,'' schrijft hij bij een video op zijn Instagram-pagina. ''Ik vond het GE-WEL-DIG!!! Het was zo lief en gezellig, heerlijk!! Love them all!'' Hieronder zie je enkele screenshots van het hartverwarmende fragment, waarin zijn dochters en zijn vriendin Janine hem in de armen vliegen.

In de reacties laten de dames ook hun liefde blijken. ''Love you!'' schrijft Janine bijvoorbeeld. Ook Shelley stuurt digitaal enkele hartjes naar haar vader.

Verrassing!

Rick weet zijn vriendin andersom gelukkig ook weleens flink te verrassen! Zo had hij voor de feestdagen een hele leuke verrassing voor haar klaargezet. ''Thuiskomen van je werk en dat de kerstboom dan onverwachts opstaat. Dank je wel lieve @ricardovol,'' schreef ze bij een foto van het verbluffende resultaat.

De 57-jarige Ricardo is alweer sinds 2017 samen met Janine. Ondanks alle kritiek op het grote leeftijdsverschil lieten Lisa, Amy en Shelley al weten blij te zijn met de nieuwe relatie van hun vader, maar biechten even later op haar nog niet goed te kennen. ”We hebben het erg druk en zijn veel aan het werk. We kennen Janine nog niet heel goed, maar dat komt vanzelf. Daar nemen we lekker de tijd voor.”

En dat hebben ze gedaan. Een jaar later leek Janine al helemaal opgenomen in de familie. Onlangs genoot ze samen met Rick, zijn dochter Lisa en haar vriend Ergin van een avondje op de bowlingbaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.