Terug

Volg Shownieuws

Oh la la! Draagt Monica Geuze binnenkort een verlovingsring?

Nieuws

10 mrt 2023, 19:12

Hoewel Monica Geuze het jaar 2023 niet helemaal lekker begon, was de presentatrice er al snel van overtuigd dat 2023 wel háár jaar zou worden. Zo laat Monica weten binnenkort misschien wel een verlovingsring te dragen.

Het is 2 januari als Monica een drastisch besluit neemt. In haar vlog laat ze weten na 8,5 jaar voorgoed te stoppen met het dagelijks filmen van haar leven. "End of an era", noemt Monica de video dan ook. In dezelfde video maakt Monica ook bekend dat zij en Robbert Kroese, met wie ze sinds 2021 samenwoonde, uit elkaar zijn. Zie onderstaande video voor de beelden.

Aangeslagen Monica Geuze neemt drastisch besluit na vreselijk nieuws
4:57
Aangeslagen Monica Geuze neemt drastisch besluit na vreselijk nieuws

Wat niet veranderd is voor Monica, is dat zij nog steeds met haar goede vriend Kaj Gorgels de podcast Geuze & Gorgels maakt. In de laatste podcast deed Monica nogal een opvallende uitspraak. Zo laat zij weten binnenkort misschien wel een huwelijksring te dragen.

Hoewel je meestal een verlovingsring krijgt van je geliefde, is dit bij Monica niet het geval. "Heb ik dat al verteld?", begint Monica. "Sinds mijn break-up dacht ik weet je wat. Ik ben echt dol op sieraden, maar echt nog doller op verlovingsringen. Ik heb hele Pinterest-borden met hoe mijn verlovingsring eruit moet zien. En eigenlijk bestaat mijn 'Instagram verkennen' ook volledig uit dikke stenen en mooie ringen. Ik ben daar dus echt helemaal obsessed mee”, legt ze uit. “Alleen ik heb nooit heel sterk gevoeld dat ik echt per se wil trouwen."

Beloven

"Steeds meer mensen om je heen gaan trouwen en lopen met zo’n ring en ik vind een verlovingsring dus echt iets moois hebben", vervolgt ze. "Het is eigenlijk een soort verkering plus, als je verloofd bent. Je belooft elkaar dan dat je het echt gaat doen. Maar ik vind het dus ook wel heel mooi om aan je zelf te beloven van: ik zal ook altijd lief zijn voor jou, voor jezelf. Ja ik vind dat echt iets moois."

Robbert

Monica en Robbert hebben een aantal jaar een relatie gehad. In de video bovenaan de pagina is te zien hoe Monica glunderde als het over haar destijds nieuwe 'date' ging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.