Terug

Volg Shownieuws

Oh Oh Cherso-Vincent reageert op haatzaaiers relatiebreuk

Nieuws

19 mei 2023, 16:34

Eerder werd bekend dat Roos en Vincent uit Oh Oh Cherso uit elkaar zijn. En waar Roos enorm veel steun vanuit haar volgers krijgt, ligt dit bij Vincent net even wat anders. Op Instagram reageert Vincent nu op alle haat.

Volgens 'Little Princess', zoals Roos in het programma werd genoemd is 'snipertje' zoals Vincent in het programma werd genoemd vreemdgegaan. Roos kreeg op Instagram dan ook reacties als  "Och Roos toch, schrik hier wel even van! Veel sterkte lieverd!", maar Vincent kreeg er flink van langs, en daar is hij klaar mee. Reactie Vincent

Vincent vindt de reacties die hij heeft gekregen op de relatiebreuk erg vervelend en reageert nu dan ook op alle 'haatzaaiers'. Zo schrijft Vincent: "Lieve mensen, zoals ieder mens heb ik goede en slechte dingen gedaan." Waarna hij vervolgt: " De keuze om een einde te maken aan de relatie met Roos is iets waar een lange tijd over heen is gegaan en iets wat we graag privé hadden gehouden. Als vader van 2 prachtige jongens doet het mij pijn om deze beslissing te nemen, maar ook om alle haat te lezen. Deze situatie is iets tussen ons en niemand anders. Ik had mij voorgenomen niets te delen, maar dit moet stoppen!"

Tot slot schrijft Vincent: "Gun onze kinderen, Roos, Sabine en mij de rust om onze eigen weg te vinden!" Hieruit kunnen we concluderen dat Vincent nog samen is met de dame in kwestie.

Einde relatie Vincent en Roos waren 13 jaar samen en hebben twee kinderen gekregen, Jesse Finn en Seph Kaij. In de video bovenaan de pagina zie je de verdrietige video waarmee Roos de breuk aan haar volgers bekendmaakt...

(Bron headerfoto: Instagram/Roos van Gelder)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.