Terug

Volg Shownieuws

Olcay deelt dierbaar geluksmomentje

Nieuws

18 apr 2021, 11:52

Olcay Gulsen deelt op Instagram een dierbaar geluksmomentje met haar volgers. De presentatrice en Ruud de Wild hebben een roerige tijd achter de rug, nadat er bij de radio-dj darmkanker werd vastgesteld. Vorige week is Ruud schoon verklaard en het tweetal kan hun geluk niet op.

Zo deelt de presentatrice een foto van zichzelf op Instagram. Ze schrijft daarbij: "Zo gek... Even een geluksmomentje. Nog geen paar maanden geleden zou ik me irriteren aan het 'gesnurk' naast me. Nu voelt het fijn en veilig."

Moeilijke tijd

Olcay Gulsen stond eerder op Instagram stil bij de moeilijke tijd die het tweetal heeft doorgemaakt. Nu Ruud schoon is, durft ze voorzichtig weer aan de toekomst te denken. Zo schrijft ze bij onderstaande foto van Ruud: "Zo trots op jou. Hoop zo dat andere lieve mensen waar ik contact mee heb gehad via Instagram ook goed nieuws krijgen. Heb de afgelopen weken van heel dichtbij meegemaakt hoe eng, onzeker, angstig deze ziekte je maakt. Ik denk aan iedereen die in een soortgelijk traject zit. En tegelijkertijd ben ik zo ontzettend blij dat Ruud goed nieuws heeft gekregen en voorzichtig... heel voorzichtig weer durft te denken aan de toekomst."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.