Terug

Volg Shownieuws

Olcay Gulsen ontvangt kritiek over 'nieuwe look' Ruud de Wild

Nieuws

13 mrt 2023, 11:21

Olcay Gulsen plaatste zondag een foto van zichzelf met partner Ruud de Wild. Waar het een normale foto lijkt in de ogen van de meeste mensen, ontvangt Olcay toch kritiek op het kiekje.

Bij de foto schrijft Olcay: "We doen net of we aan het werk zijn..." Waar Olcay complimenten krijgt over hun 'mooie stralende koppies' zijn er ook volgers die zo hun kritiek hebben op het stel.

Kritiek

Zo schrijft een volger onder de foto: "Wat heeft ze allemaal aan je veranderd?", zegt een ander: "Herken je bijna niet meer." en zegt weer een ander: "Ach Ruud wat is er met je gebeurd? Het is absoluut niet goed, als een vrouw je niet neemt zoals je bent."

Maar waar volgers denken dat Olcay Gulsen naar eigen zeggen dominant lijkt, heeft ze thuis "niks te vertellen". Volgens de presentatrice heeft haar vriend Ruud de Wild de broek aan. "Hij doet altijd heel soft en lief over mij, maar uiteindelijk domineert hij mij", vertelde ze eerder in Isola di Beau.

Olcay Gulsen plaatst af en toe ludieke fashion- en make-up video's online... En eerder dit jaar was dit wel een hele bijzondere. Liefje Ruud de Wild sprak deze namelijk in.... Bekijk de hilarische beelden hiervan bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.