Terug

Volg Shownieuws

Olcay Gulsen openhartig over overspel in relatie met Ruud de Wild

Olcay Gulsen openhartig over overspel in relatie met Ruud de Wild

Nieuws

6 aug 2021, 20:13

Olcay Gulsen is inmiddels al weer een lange tijd gelukkig met radio dj Ruud de Wild. De modeontwerpster heeft in De Telegraaf een openhartig boekje opengedaan over overspel in de relatie...

Als het aan Olcay ligt, betekent een 'slippertje' van Ruud zijn kant namelijk niet direct het einde van hun liefdessprookje. "Over een slippertje valt best te praten", laat zij weten aan De Telegraaf. In eerdere relaties kreeg Olcay te maken met overspel. "Vreemdgaan, ik heb het weleens gedaan. Bedrogen worden, ook dat is me al heel vaak overkomen."

Al moedigt Olcay het overspel niet aan, zij zegt de stekker niet direct uit de relatie te trekken bij een foutje van Ruud zijn kant. "Tegenwoordig zou het niet per se een aanleiding hoeven te zijn om er direct een punt achter te zetten. Ik zit er natuurlijk niet op te wachten dat Ruud het op een dag doet, maar is dat wel het geval, dan denk ik dat erover te praten valt."

Steeds beter

Het gaat steeds beter met Ruud, die dit jaar werd geopereerd aan darmkanker. De radio dj deelde onlangs nog goed nieuws over zijn herstel, zo is in de video bovenaan dit artikel te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.