Terug

Volg Shownieuws

Olcay heeft contact met Jaimie Vaes: 'Vind het pijnlijk'

Nieuws

12 apr 2022, 19:03

Olcay Gulsen heeft onlangs met Jaimie Vaes gesproken om haar te laten weten dat ze altijd voor haar klaarstaat. Dat vertelt ze in de nieuwe Grazia.

Jamie is de afgelopen tijd veel in het nieuws. Er dook namelijk een filmpje opduikt waarop te zien is hoe haar inmiddels ex Lil kleine haar mishandelt, zo wordt vertelt in de video bovenaan deze pagina.

Olcay, die zelf vroeger te maken heeft gehad met huiselijk geweld en daar een programma over maakte, heeft contact gezocht met Jaimie. "Ik heb haar regelmatig gesproken en gezegd dat als ze me nodig heeft, ik voor haar klaarsta", aldus Olcay in Grazia. "In plaats van goedbedoelde adviezen te geven, kun je beter tegen iemand zeggen: 'Wat er ook gebeurt, ik ben er voor jou.' Zonder te oordelen over de situatie."

Pijnlijk

De presentatrice schrok dan ook heel erg van de reacties die Jaimie kreeg nadat het filmpje van de mishandeling opdook. "Ik vind het pijnlijk om te zien dat iedereen lijkt te weten wat de reden is dat iemand bij een gewelddadige partner blijft. 'Het zal wel voor het geld zijn', roepen ze dan. Maar je weet helemaal niks over de situatie, en eigenlijk doet het er ook niet toe, ben er gewoon voor die persoon."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.