Terug

Volg Shownieuws

Olcay: Ruud mag vrijdag naar huis

Nieuws

1 sep 2021, 10:46

Olcay Gulsen geeft een nieuwe update over Ruud de Wild. De kans is groot dat de radio-dj vrijdag uit het ziekenhuis wordt ontslagen.

"Het gaat heel goed met hem en als dat zo blijft, mag hij vrijdag naar huis", laat Olcay weten in haar Instagram Stories. "De operatie is goed gegaan en zijn herstel lijkt heel voorspoedig te verlopen. Hij is helemaal kankervrij." De vriendin van Ruud wil iedereen bedanken voor alle steun en liefde.

Ruud de Wild moest maandag opnieuw onder het mes. Voorafgaand aan de operatie postte hij op Instagram: "Vriendelijk lachen heb ik de chirurg beloofd. Zenuwen maar vertrouwen. Als controlebehoeftig persoon is dat best een opgave."

Ruud maakte eind maart bekend dat bij hem in een vroeg stadium darmkanker was vastgesteld. Hij werd kort daarna geopereerd.

Wendy van Dijk heeft onlangs een openhartig interview met het koppel gehad en dat is in de video bovenaan de pagina te zien.

Bron foto: Instagram Olcay Gulsen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.